از اساتید و دانشجویان دانشگاه به عنوان پژوهشگران و فناوران برگزیده استان زنجان تجلیل شد

مراسم بیستمین سال گرامی‌داشت هفته پژوهش و فناوری استان زنجان در روز سه‌شنبه 26 آذرماه 1398، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان و با حضور اعضای شورای اداری، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران استان زنجان برگزار شد. در این مراسم از خانم دکتر شیوا اکبری بیرگانی، عضو هیأت علمی دانشکده علوم زیستی به عنوان فناور برتر استان، دکتر رحمان نوروزی، عضو هیأت علمی دانشکده فیزیک به‌دلیل داشتن مقاله شاخص به عنوان پژوهشگر ویژه و مهندس حامد نصرالهی مدیر عامل شرکت هوش-داده-هدف، در زمینه تولید سامانه‌های جمع‌آوری و پردازش اطلاعات از طریق نرم افزار اسکادا در بستر ارتباطی مبتنی بر اینترنت اشیاء به عنوان فناور برتر استان تجلیل شد.

همچنین مراسم تجلیل از دانشجویان پژوهشگر و فناور برگزیده استان زنجان که در تاریخ 3 دی‌ماه 1398 در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای برگزار شد، آقایان داود حبری در مقطع دکتری رشته فیزیک و محمد شجاع‌فر در مقطع کارشناسی‌ارشد رشته شیمی به عنوان دانشجوی پژوهشگر برتر در گروه علوم پایه مورد تقدیر قرار گرفتند.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت را تبریک گفته و برای این افتخارآفرینان عرصه پژوهش، آرزوی موفقیت دارد.

شنبه، ۱۴ دی ۱۳۹۸