کارکنان دانشگاه موفق به کسب مقام مشترک سوم مسابقات تیمی دارت آقایان استان زنجان شدند

مسابقات قهرمانی دارت کارکنان دولت استان زنجان، روز ۴ بهمن ۱۴۰۰ در سالن مجموعه ورزشی ایثار برگزار شد. در این مسابقات تیم کارکنان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان  با حضور آقایان مصطفی برجی، محسن باقری، افشین افشار و رسول ریاحی و تیم پارک علم و فناوری دانشگاه با حضور آقایان حسن کشاورز افشار، محمدتقی امیری، شهروز فرخی و محسن امیر موفق شدند در بخش مسابقات تیمی، به صورت مشترک مقام سوم استان را کسب کنند.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، کسب این موفقیت را به کارکنان ورزشکار و جامعه ورزشی دانشگاه علی‌الخصوص این عزیزان، تبریک و تهنیت می‌گوید.

سه شنبه، ۵ بهمن ۱۴۰۰