امضای یادداشت تفاهم همکاری علمی دانشگاه با دانشگاه پلی تکنیک بخارست

در حاشیه نشست‌های دوره‌ای پروژه IoTrain در شهر بخارست، یادداشت تفاهم علمی بین دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و دانشگاه پلی تکنیک بخارست، به منظور تسهیل همکاری‌های علمی، افزایش فرصت‌های آموزشی و پژوهشی، تبادل استاد و دانشجو و تاسیس رشته مشترک مبادله شد.

پروژه IoTrain در زمینه طراحی، نیازسنجی و تاسیس رشته کارشناسی ارشد اینترنت اشیاء در کشورهای ایران و عراق با همکاری کشورهای اروپایی می‌باشد که ۳ دانشگاه از کشورهای آلمان، انگلستان و رومانی، ۱ شرکت از کشور آلمان، ۴ دانشگاه از ایران و ۲ دانشگاه از کشور عراق در این پروژه همکاری دارند. دانشگاه پلی تکنیک بخارست، به عنوان یکی از همکاران پروژه IoTrain با گرنت اراسموس-پلاس از اتحادیه اروپا می‌باشد که از تاریخ ۱۵ تا ۱۸ ماه می ۲۰۲۲، میزبان نشست‌های دوره‌ای این پروژه بوده است.

دکتر مهدی بهلولی، به نمایندگی از طرف دکتر بابک کریمی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و آقای میهنی کاستایو[1] رئیس دانشگاه پلی تکنیک بخارست یادداشت تفاهم‌ را مبادله کردند. بر اساس این تفاهم نامه راه‌های متعددی برای تبادل دانشجو و استاد، و افزایش سطح همکاری‌ها بین دو دانشگاه را، در زمینه علوم پایه فراهم سازد. برای آغاز این همکاری دکتر بابک کریمی از ایشان برای سفر به ایران و بازدید از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه دعوت کردند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر برای پروژه IoTrain به وبسایت و صفحات مجازی این پروژه در اینستاگرام و لینکدین مراجعه نمائید.

[1] Mihnea Costoiu

شنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱