بوت‌کمپ کارآفرینی

در دنیای امروز، استارتاپ‌ها و کسب و کارهای نوپای بسیاری با هدف ارائه خدمات و محصولات نوآورانه به مشتریان ایجاد می‌‌شوند.  اما با توجه به چالش‌‌های متعدد مسیر کسب و کار، تنها تعداد اندکی آن‌ها شانس رشد و دریافت سهم قابل توجهی از بازار را دارند. یکی از چالش‌‌های اصلی صاحبان ایده‌‌های نوآورانه و کسب و کارهای نوپا، چگونگی رشد کسب و کار آنها است. در این میان نهادهایی مانند شتابدهنده‌‌ها، صندوق‌‌های سرمایه‌گذاری، مراکز رشد و نهادهای دولتی با سرمایه‌‌گذاری و تامین نقدینگی مورد نیاز برای استارتاپ‌‌ها، زمینه رشد کسب و کارها و توسعه نوآوری در کشور را فراهم می‌‌کنند.

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری نیز با هدف راه‏‌اندازی یک کسب‏ و کار موفق و کاهش چالش سرمایه‌گذاری آن، اقدام به برگزاری رویدادی با عنوان «بوت کمپ کارآفرینی» با مشارکت پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان نموده است.

مخاطبان این رویداد دانشجویان و اعضای هیأت علمی، استارتاپ‌‌های مستقر در شتاب‌دهنده‌‌ها و مراکز رشد و کارآفرینان و فناورانی هستند که دارای ایده هستند یا موفق به ایجاد نمونه اولیه محصول خود (MVP) شده‌‌اند و نیاز به هرگونه فرآیند تسهیل‏گری برای رشد کسب و کار خود دارند.

صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری پارک علم و فناوری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان رویداد بوت کمپ کارآفرینی زنجان را در تیرماه سال جاری برگزار می‌‌نماید. علاقه‌مندان تا 6 تیرماه 1401 فرصت دارند در این رویداد ثبت نام نمایند. ارسال کاربرگ 1 برای کسانی که نمونه اولیه دارند و کاربرگ 2 برای کسانی که ایده دارند برای شرکت در رویداد الزامی است. تاریخ برگزاری رویداد 13 الی 15 تیرماه می‌باشد.

علاقه مندان می‌توانند کاربرگ‌های تکمیل شده خود را به آدرس ایمیل event.rahpa@gmail.com  ارسال و یا برای کسب اطلاعات بیشتر  با شماره تلفن دبیرخانه رویداد 09360086487 در ارتباط باشند.

یکشنبه، ۱۲ تیر ۱۴۰۱

فایل های پیوست شده