یازدهمین جایزه شهید علیمحمدی به فارغ التحصیل دکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اهدا شد

یازدهمین دوره جایزه شهید علیمحمدی در رشته فیزیک به آقای داود حبری، فارغ التحصیل دکتری دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اعطا شد.

این جایزه از میان ۱۰ نفر از متقاضیان فارغ‌التحصیل دکتری فیزیک دانشگاه‌های کشور به آقای داود حبری دانش‌آموخته گرایش اپتیک برای رساله دکتری با عنوان « پراش باریکه‌های نوری از روزنه‌های ساختاریافته جدایی‌پذیر در مختصات دکارتی و قطبی» با راهنمایی دکتر سیف‌اله رسولی تعلق گرفته است.

جایزه علیمحمدی از سال ۱۳۹۰ با همکاری پژوهشگاه دانش‌های بنیادی و انجمن فیزیک ایران به رساله‌های برتر دکتری فیزیک که در داخل کشور تهیه شده باشند و طی ۳ سال منتهی به سال اعطای جایزه مرحله دفاع را گذرانده باشند، اعطا می‌شود. این جایزه به پاس خدمات علمی و دانشگاهی دکتر مسعود علیمحمدی استاد شهید دانشگاه تهران و اولین دانش‌آموخته دکتری فیزیک داخل کشور، به نام او نامگذاری شده است.

ریاست و اعضای دانشگاه این موفقیت را به ایشان صمیمانه تبریک می‌گویند.

انعکاس خبری در بخش اخبار دستاوردهای دانشگاهی وبسایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

چهارشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۱