زمان‌بندی و مدارک مورد نیاز ثبت نام پذیرفته‌شدگان دکتری ناپیوسته، پیوسته، مستقیم و کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱

پذيرفته‌شدگان مقطع دکتری ناپيوسته، دکتری مستقیم و کارشناسی ارشد ناپیوسته (ورودی مهر ۱۴۰۲-۱۴۰۱) می‌توانند از تاريخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۰ تا ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ مطابق دستوالعمل زیر جهت ثبت نام در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان اقدام کنند. لازم به توضيح است که ثبت نام صرفاً به صورت غيرحضوری است.
جهت مشاهده فرم‌ها و مدارک مورد نیاز اینجا کلیک کنید.
انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود در تاریخ‌های ۲۹ و ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ است.
شروع کلاس‌ها به صورت حضوری از تاریخ  ۱۴۰۱/۰۷/۰۲ خواهد بود.

پذیرفته‌شدگان دوره دکتری پیوسته فیزیک می‌توانند از تاریخ یکشنبه ۱۴۰۱/۰۷/۰۳ الی چهارشنبه ۱۴۰۱/۰۷/۰۶ به صورت غیرحضوری ثبت نام کنند.
جهت مشاهده فرم‌ها و مدارک مورد نیاز دکتری پیوسته فیزیک اینجا کلیک کنید.
شروع کلاس‌های دوره دکتری پیوسته فیزیک از روز شنبه ۱۴۰۱/۰۷/۰۹ خواهد بود.

ثبت نام از پذیرفته‌شدگان دوره دکتری ناپیوسته استعداد درخشان (بدون کنکور) به صورت حضوری و در محل آموزش دانشگاه در هفته اول مهر انجام خواهد شد.

ثبت نام از پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی ارشد استعداد درخشان (بدون کنکور) به صورت حضوری و در محل آموزش دانشگاه در روزهای ۱۶ و ۱۷ مهر انجام خواهد شد.

اسامی پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد استعداد درخشان به ترتیب حروف الفبا:

فاطمه خالویی، شیدا ضرغامی، متین عراقی، آناهیتا فرخی، شایان مجیدی فر، مهرزاد تاره، علی میرابی، محمدرضا نصیری، اورنگ نوری حاجی بابا

** واکسیناسیون دز چهارم (یادآور) واکسن کرونا جهت حضور در اماکن عمومی دانشگاه (خوابگاه، کلاس‌های درس، آزمایشگاه‌ها و سلف سرویس) ضروری است.

در صورت لزوم به ارتباط با کارشناسان آموزش کل دانشگاه می‌توانید با شماره‌های زیر از ساعت ۱۱ الی ۱۳ تماس حاصل فرمایید:

۰۲۴۳۳۱۵۵۱۳۳ سرکار خانم مریم غفرانی، امور ثبت نام سامانه

۰۲۴۳۳۱۵۵۱۳۸ سرکار خانم فاطمه زرین، امور وظیفه عمومی

۰۲۴۳۳۱۵۵۱۲۵ جناب آقای حسین گودرزی، تحویل مدارک و صدور کارت دانشجویی

۰۲۴۳۳۱۵۵۱۳۷ جناب آقای علیرضا رحمتیان، امور ثبت نام و موارد خاص

۰۲۴۳۳۱۵۳۴۸۳ سرکار خانم سارا فتاحی، امور دانش‌آموختگان

جهت دریافت نام کاربری برای استفاده از سیستم مجازی، سرویس ایمیل، پرینتر و وای‌فای دانشگاه اینجا کلیک کنید و همچنین می‌توانید از راهنماهای بخش مرکز کامپیوتر استفاده فرمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه سیر تا پیاز دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان مراجعه نمایید.

سه شنبه، ۱۵ شهریور ۱۴۰۱

Developed by the IASBS Computer Centre