بیست و هشتمین گردهمایی فیزیک ماده چگال و مدرسه فیزیک مواد الکترونیک: ۵-۳ خرداد ۱۴۰۲

هدف از این نشست، گرد هم آوردن دانشمندان تجربی و نظری در زمینه‌های فیزیک ماده چگال، مواد نرم و زیستی، و سیستمهای پیچیده است تا جدیدترین پژوهش‌‌های خود را ارائه دهند و به بحث و تبادل نظر بپردازند. دانشجویان و پژوهشگران جوان می‌توانند با ارائه پوستر در گردهمایی فرصت بحث و پرسش و پاسخ در مورد کار پژوهشی‌شان داشته باشند.

یک مدرسه یکروزه قبل از گردهمایی برنامه‌ریزی شده است که شامل سخنرانی‌هایی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران جوان است و به فیزیک پایهٔ مواد الکترونیکی از قبیل سلول‌های خورشیدی، ال‌ای‌دی‌ها و ممریستورها، و پیشرفت‌ها و چشم اندازهای جدید آنها اختصاص دارد.

وب سایت گردهمایی را می توانید از این آدرس ملاحظه بفرمایید.

سه شنبه، ۲ خرداد ۱۴۰۲

بیست و  هشتمین گردهمایی فیزیک ماده چگال و مدرسه فیزیک مواد الکترونیک: ۵-۳ خرداد ۱۴۰۲