با پذیرش دانشجو در گرایش جدید مهندسی کامپیوتر - اینترنت اشیاء موافقت شد

با پیگیری‌های انجام شده از سوی مدیریت دانشگاه، دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پس از طی جلسات متعدد، در نامه شماره ۲/۲۱/۳۵۱۳۳ مورخ ۱ خرداد ۱۴۰۲، گرایش جدید مهندسی کامپیوتر - اینترنت اشیاء را، تصویب کرد.

شایان ذکر است دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، به عنوان پیشنهاددهنده تاسیس این رشته، و به عنوان اولین مجری برگزاری این گرایش در کشور با مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام به جذب تعداد ۱۰ دانشجو در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خواهد نمود.

دانشجویان علاقه‌مند به تحصیل در این گرایش می توانند، اطلاعات تکمیلی این دوره را از الحاقیات دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد) انتخاب نمایند.

مدیریت دانشگاه، ضمن تشکر از همکاری مجدانه کلیه همکاران دانشکده علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات، و همکاران واحد آموزش و تحصیلات تکمیلی، این موفقیت را به همه اعضای محترم دانشگاه تبریک می‌گوید.

جمعه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۲

با پذیرش دانشجو در گرایش جدید مهندسی کامپیوتر - اینترنت اشیاء موافقت شد