غرفه مشترک دانشگاه و پارک علم و فناوری در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و پارک علم و فناوری دانشگاه در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار از تاریخ ۲۰ تا ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ در محل نمایشگاهی مصلی امام خمینی (ره) تهران غرفه مشترک داشتند. در این غرفه که دارای دوازده بخش مختلف بود، علاوه بر روابط عمومی دانشگاه و پارک علم و فناوری دانشگاه، بخش‌های آزمایشگاه مرکزی، امور پژوهش و وقف پژوهشی خیرین، خانه علم، دفتر ارتباط با صنعت نیز حضور داشتند.

همچنین از سوی پارک علم و فناوری شرکت‌های هوش، داده، هدف، فتح نور میهن، ساخت افزایشی نوین نگار، پلیمر مانا طب، نیرو گستر ویانا و توسعه سیستم توانا دستاوردهای فناورانه خود را به نمایش گذاشتند.

دکتر محمدعلی زلفی‌گل وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر پیمان صالحی معاون محترم پژوهشی وزارت علوم و دکتر سجاد محمدعلی نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم از غرفه مشترک دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان و پارک علم و فناوری دانشگاه بازدید داشتند.

شنبه، ۲۵ آذر ۱۴۰۲