برگزاری آئین اختتامیه پانزدهمین المپیاد کشوری دانش آموزی علوم و فناوری نانو

آئین اختتامیه پانزدهمین المپیاد کشوری دانش آموزی علوم و فناوری نانو، روز پنج‌شنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های بین المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.

در این مراسم، ابتدا دکتر بابک کریمی، رئیس محترم دانشگاه ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان این مراسم، با اشاره به برگزیدگان المپیاد کشوری دانش آموزی علوم و فناوری نانو، نقش این نخبگان را در آینده ایران و خصوصا این فناوری نوظهور در علوم مختلف، بسیار حائز اهمیت دانستند. ایشان ضمن دعوت از این دانش‌آموزان برای تحصیل در این رشته، نوید این موضوع را دادند که تعداد ۱۵ نفر نخست دانش‌پژوهان برگزیده این المپیاد، با هماهنگی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و میکرو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، می‌توانند به صورت فرصت مطالعاتی یک الی سه ماهه، به گروه‌های پژوهشی مورد علاقه در دانشگاه ملحق شود.

سپس دکتر احمدوند دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و میکرو، ضمن تبریک به برگزیدگان اعلام کردند که نتایج نهایی این المپیاد در شهریورماه همزمان با دیگر المپیادها منتشر خواهد شد. در پایان این مراسم، با اهدای لوح تقدیر و یادبود از دست‌اندرکاران برگزاری مراحل سه گانه این المپیاد، به تمامی راهیافتگان مرحله سوم و همچنین اساتید راهنمای شرکت‌کننده در این دوره، هدایایی نفیس اعطا شد. همچنین مدال‌آوران المپیاد نانو از حمایت بنیاد ملی نخبگان و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و میکرو  نیز برخوردار خواهند بود.

یکشنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۳

برگزاری آئین اختتامیه پانزدهمین المپیاد کشوری دانش آموزی علوم و فناوری نانو