ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان مقاطع دکتری ناپیوسته، دکتری مستقیم(از کارشناسی) و کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳

پذیرفته‌شدگان محترم ورود شما را به جمع خانواده دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان تبریک عرض می‌نماییم.

پذيرفته‌شدگان مقطع دکتری ناپيوسته، دکتری مستقیم (از کارشناسی) و کارشناسی ارشد ناپیوسته (ورودی مهر۱۴۰۴-۱۴۰۳) می‌توانند از تاريخ ۱۴۰۳/۰۶/۱۹ تا ۱۴۰۳/۰۶/۲۵جهت ثبت نام می‌توانند از فرم ثبت نام غیرحضوری سامانه اتوماسیون سادا اقدام کنند. لازم به توضيح است که ثبت نام این مرحله صرفاً غيرحضوری (اینترنتی) است.

ثبت نام غیرحضوری سامانه اتوماسیون سادا

جهت ارائه اصل مدارک تحصیلی و  دریافت کارت دانشجویی از تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۶ تا ۱۴۰۳/۰۷/۰۷  به اداره آموزش (جناب آقای حسین گودرزی) واقع در طبقه همکف ساختمان دانشکده ریاضی مراجعه نمایید. عدم ارائه به موقع اصل مدارک تحصیلی مقاطع قبلی، به منزله انصراف از تحصیل است.

مشاهده فرم‌ها و مدارک مورد نیاز

_____________________________________________________________________________________

• انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود از تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۴ تا ۱۴۰۳/۰۶/۲۵ است.
  • شروع کلاس‌ها به صورت حضوری مطابق تقویم آموزشی دانشگاه از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۰۱ خواهد بود.

جهت ارتباط با کارشناسان آموزش دانشگاه می‌توانید با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید:

• سرکار خانم مریم غفرانی، امور ثبت نام سامانه (تلفن: ۳۳۱۵۵۱۳۳ - ۰۲۴)
  • سرکار خانم فاطمه زرین، امور نظام وظیفه عمومی (تلفن: ۳۳۱۵۵۱۳۸ - ۰۲۴)
  • جناب آقای حسین گودرزی، تحویل مدارک و صدور کارت دانشجویی (تلفن: ۳۳۱۵۵۱۲۵ - ۰۲۴)

جهت انجام انتخاب واحد با مسئولین دفاتر دانشکده‌ها مربوطه طبق لیست زير تماس حاصل نماييد:

• دانشکده فيزيک، سرکار خانم اکرم نجفلو (تلفن: ۳۳۱۵۲۱۱۷ - ۰۲۴)
  • دانشکده رياضي، سرکار خانم میترا خادمی (تلفن: ۳۳۱۵۵۰۴۷ - ۰۲۴)
  • دانشکده شيمي، سرکار خانم ساناز محمدی (تلفن: ۳۳۱۵۳۲۳۲ - ۰۲۴)
  • دانشکده علوم رايانه و فناوری اطلاعات، سرکار خانم زهرا براری (تلفن: ۳۳۱۵۳۴۴۱ - ۰۲۴)
  • دانشکده علوم زمين، سرکار خانم سمیه ميهن پرست (تلفن: ۳۳۱۵۳۸۲۶ - ۰۲۴)
  • دانشکده علوم زيستی، سرکار خانم میترا خادمی (تلفن: ۳۳۱۵۳۳۳۹ - ۰۲۴)

جهت تحویل خوابگاه دانشجویی پس از دریافت کد آموزشی (در ثبت نام غیر حضوری بخش آموزش) و ثبت اطلاعات شخصی، مشخصات مقطع جدید و درخواست اقامت جدید در سامانه صندوق رفاه دانشجویان refah.swf.ir از تاریخ ۱۴۰۳/۰۶/۲۶تا ۱۴۰۳/۰۷/۰۷ به امور دانشجوئی (جناب آقای محمدتقی امیری) واقع در طبقه همکف ساختمان دانشکده ریاضی، مراجعه نمائید. (مدارک مورد نیاز: عکس پرسنلی، کپی تمام صفحات شناسنامه، کپی کارت ملی پشت و رو)

مشاهده راهنمای ثبت نام خوابگاه دانشجویی

• امور دانشجویی و رفاهی، جناب آقای محمدتقی امیری (تلفن: ۳۳۱۵۵۱۳۴ - ۰۲۴)

قابل ذکر است پس از دریافت کد کارنامه سلامت و روان (با ثبت اطلاعات شخصی در سامانه سجاد) و ارائه کد این سامانه به سرکار خانم فرزانه زمانلو می‌توانید در مراجعه حضوری با انجام تست قند خون، فشارخون، ثبت قد و وزن که در محل مطب پزشک دانشگاه انجام می‌پذیرد، برای فعال نمودن کارت تغذیه به امور دانشجوئی (سرکار خانم اعظم شامی) واقع در طبقه همکف ساختمان دانشکده ریاضی، مراجعه نمائید.

کارنامه سلامت جسم و روان

• امور دانشجویی و کارنامه سلامت جسم و روان، سرکار خانم فرزانه زمانلو (تلفن: ۳۳۱۵۵۱۱۹ - ۰۲۴)
  • امور دانشجویی و تغذیه، سرکار خانم اعظم شامی (تلفن: ۳۳۱۵۵۱۴۰ - ۰۲۴)

دریافت نام کاربری برای استفاده از سرویس ایمیل، پرینتر و اینترنت دانشگاه

همچنین می‌توانید از راهنماهای مرکز کامپیوتر نیز استفاده فرمائید.

• مرکز کامپیوتر، سرکار خانم ندا آدرنگ (تلفن: ۳۳۱۵۲۲۵۵-۰۲۴)

سه شنبه، ۱۳ شهریور ۱۴۰۳