برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه

روز چهارشنبه ۱۱ مهرماه ۱۴۰۳ مراسم تکریم جناب آقای دکتر بابک کریمی و معارفه جناب آقای دکتر سعداله نصیری قیداری سرپرست محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر سید احمدرضا خضری، مشاور محترم وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، دکتر محسن افشارچی استاندار محترم زنجان، دکتر علیرضا فیروزفر شهردار محترم زنجان و روسای برخی دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان زنجان حضور داشتند، در ابتدا دکتر محسن افشارچی و حجت الاسلام و المسلمین علی قره‌داغی مدیر دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری (مدظله) در دانشگاه‌های استان، به سخنرانی پرداختند. دکتر افشارچی با تاکید بر لزوم توجه به استقلال دانشگاه‌ها، درخواست همکاری حاکمیت علمی کشور را در گشایش علمی آینده توسط دانشگاه‌ها داشتند. ایشان افزایش اختیار و استقلال دانشگاه‌ها در مراکز عالی را منجر به اتفاقات خوب دانسته و از این رو توجه به این مهم را، بسیار حائز اهمیت می‌دانند.

در ادامه جلسه دکتر یوسف ثبوتی بنیان‌گذار محترم دانشگاه، با اشاره به هدف‌گذاری برای پذیرش ۲۵۰۰ دانشجو با رعایت استانداردهای مطلوب، دقت در تدوین قوانین را بسیار مهم عنوان کردند و از وجود دستورالعمل‌های غیر ضروری، به عنوان موانع سهولت و سرعت انجام کارها نام بردند.

دکتر سید احمدرضا خضری نیز، با بیان حرکت دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در مرزهای دانش و متناسب با پیشرفت‌های دنیا، از معدود دانشگاه‌های ماموریت محور موفق در کشور یاد کردند. همچنین ایشان با اشاره به ثمربخشی این دانشگاه در تربیت استادان و دانش‌آموختگان نخبه و برجسته کشور، تعالی جامعه زنجان را به برکت وجود دانشگاه‌‌ها و دانشمندانی دانستند که برای گسترش و توسعه علم تلاش روزافزون داشته‌اند. ایشان با توجه به مسئله تحریم و تبعات آن بر جامعه علمی، تصریح کردند: این آسیب‌ها به دانشگاه‌های با سطح علمی بالاتر، بیشتر وارد است. همچنین با تاکید بر سه پایه دانشجو، استاد و کادر کارمندی استوار در جامعه دانشگاهی، بیان داشتند: تامین نیازهای استادان و امکانات مورد نیاز کارمندان و دانشجویان و آرامش فکری برای کار و فعالیت، دانشگاه‌ها را به محلی مطلوب و ایده آل تبدیل می‌کند.

در ادامه دکتر سعداله نصیری قیداری سرپرست دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به علاقه به محیط آکادمیک دانشگاه، از علوم پایه به عنوان موتور محرکه توسعه علمی نام بردند. ایشان با حائز اهمیت دانستن ایجاد فضای امن و آرام برای دانشجویان و دانشگاه، خاطرنشان کردند: در تمام امور بایستی فعالیت‌ها مشورتی باشد و رئیس دانشگاه نقش لجستیک و پشتیبانی در راهبری امور علمی و پژوهشی دارد. همچنین با اشاره به ثروت آفرینی علوم پایه در گذر زمان، بیان داشتند: دولت باید از علوم پایه و علوم انسانی حمایت کند؛ دانشگاه محلی برای کارهای علمی است چرا که هر کشوری نیاز به توسعه دارد و این مهم در حمایت از دانشگاه‌ها، نخبگان، پژوهشگران و دانشجویان محقق خواهد شد.

در پایان این مراسم، حکم انتصاب سرپرستی دانشگاه توسط دکتر سید احمدرضا خضری به دکتر سعداله نصیری قیداری اعطا شد. همچنین از زحمات دکتر بابک کریمی رئیس پیشین دانشگاه در ۸ سال گذشته تکریم صورت پذیرفت.

پنجشنبه، ۱۲ مهر ۱۴۰۳

برگزاری مراسم تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه