روز چهارشنبه ۹ آبان ماه ۱۴۰۳، دکتر علیمحمد نوروززاده رئیس محترم پژوهشگاه توسعه فناوریهای پیشرفته وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و هیات همراه از دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید، جلسهای با حضور دکتر سعداله نصیری قیداری سرپرست محترم دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، معاون آموزشی-پژوهشی و اداری-مالی و برخی مدیران دانشگاه در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه برگزار شد. در این جلسه دکتر نصیری قیداری، ضمن خوشآمدگویی به ایشان و هیات همراه، با اشاره به برداشتن گامی موثر جهت بهرهگیری از نیروهای متخصص و سرمایههای ارزشمند علمی در پژوهشکده توسعه فناوریهای پیشرفته، حمایت مالی این پژوهشکده از پایاننامهها را نامحدود عنوان کردند. ایشان با تاکید بر این موضوع که اهدافی که به دنبال داریم در راستای بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و برنامه هفتم توسعه کشور است، گسترش همکاریهای دوجانبه و رسیدن به اهداف مطلوب علمی در چارچوب تفاهمنامههای علمی و پژوهشی را خواستار شدند.
دکتر نصیری قیداری با تاکید بر اینکه علوم پایه موتور محرکه علم و فناوری است، توسعه علوم پایه را موجب توسعه سایر حوزهها دانستند. همچنین با اشاره به تمرکز این دانشگاه بر کار کیفی و ارائه مقالات در سطح بیناللملی، وجود آزمایشگاهها با امکانات بالا، پژوهشکده فناوریهای نوین و پارک علم و فناوری زیرمجموعه دانشگاه، اساتید جوان و با استعداد را از ویژگیهای مطلوب دانشگاه علوم پایه زنجان عنوان کرد.
در ادامه این جلسه، دکتر علیمحمد نوروززاده رئیس پژوهشگاه توسعه فناوریهای پیشرفته وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر اینکه الویت کشور با توجه به شرایط کنونی، طراحی، ساخت و ارزیابی فناوریهای نوین است، بیان داشتند هیچ محدودیتی برای همکاری با اساتید و دانشجویان دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان نداریم. وی با اشاره به حمایت مالی همهجانبه از پایاننامهها، نحوه همکاری در پروژهها را با توجه به ارزش پروژه و شیوه همکاری، متنوع عنوان کردند و تدوین قرارداد با اساتید و یا حضور متخصصان علمی در پژوهشگاه و استفاده از ظرفیت علمی آنان، را به عنوان یکی از شیوههای همکاری دانستند. ایشان با اشاره به ظرفیتهای راهبردی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اظهار داشتند این دانشگاه تاکنون قدمهای خوبی را در راستای پژوهشهای علمی برداشته است. همچنین وجود اساتید خبره، متخصص، علمی و تمرکز بر کار کیفی را از ویژگیهای منحصربهفرد این دانشگاه بیان کردند.
در ادامه این جلسه، روسای دانشکدهها و مدیران با اشاره به استقبال از همکاریهای پژوهشی به ارائه گزارش عملکرد از فعالیتهای دانشکدههای مختلف پرداختند. همچنین از برگزاری کارگاههای آموزشی، اقدامات مرتبط در حوزههای گوناگون از جمله اپتیک، فوتونیک، اینترنت اشیا و هوش مصنوعی خبر دادند.
همچنین در پایان این بازدید یکروزه، دکتر نوروززاده و هیات همراه، با حضور در دانشکدههای فیزیک و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات از آزمایشگاههای مختلف و دستاوردهای فناورانه بازدید به عمل آوردند.
چهارشنبه، ۹ آبان ۱۴۰۳
Developed by the IASBS Computer Centre