مراسم اولین روز بدون خودرو در دانشگاه برگزار شد

مراسم اولین روز بدون خودرو، امروز 5 شهریور ماه 1398 در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با حضور ریاست محترم و همراهی مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان برگزار شد. در این مراسم، و در یک حرکت نمادین، رئیس، مدیران و دیگر اعضای دانشگاه بدون استفاده از خودروی شخصی و به صورت پیاده یا با دوچرخه وارد دانشگاه شدند. گروهی از اعضای دانشگاه نیز، پیش از شروع ساعت اداری به دوچرخه سواری، پیاده‌روی و ورزش صبحگاهی زیرنظر متخصص طب فیزیک پرداختند. همچنین، اصحاب محترم رسانه‌های زنجان از جمله صداوسیمای مرکز زنجان، خبرگزاری‌های ایرنا، ایسنا، فارس، مهر و روزنامه‌های مردم نو، صدای زنجان، شهاب زنجان میهمانان این برنامه دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان بودند.

در روزهای سه‌شنبه هرهفته که به نام « روز بدون خودرو دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان» می‌باشد، قرار است اعضای دانشگاه اعم از رئیس، مدیران، اعضای هیات علمی، کارمندان و دانشجویان، حتی‌الامکان با خودروهای شخصی تردد ننمایند. برگزاری روز بدون خودرو، حرکتی فرهنگی در جهت اشاعه تفکر مدیریت سبز دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان است.

سه شنبه، ۵ شهریور ۱۳۹۸

مراسم اولین روز بدون خودرو در دانشگاه برگزار شد