آرشیو اخبار

-

پذيرش بدون آزمون دانشجو به شیوه استاد محور (استعداد درخشان) در رشته شیمی پلیمر برای سال ۱۴۰۳

دانشگاه تحصيلات تكميلی علوم پايه زنجان اقدام به پذيرش دانشجو در مقاطع كارشناسی ارشد و دكتری ناپیوسته در رشته شیمی پلیمر به شیوه استاد محور (استعداد درخشان) می‌نمايد.

5 IASBS faculty on world's 2% most cited scientists list

درج نام پنج استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در لیست ۲% دانشمندان پراستناد جهان

نام پنج تن از اساتید دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در فهرست ۲% دانشمندان پر استناد جهان قرار دارد.

مشاهده بیشتر
Announcement of Winners of 7th Sobouti-Khadjehpour Prize for 1401 (2022)

برندگان هفتمین دوره جایزه ثبوتی-خواجه‌پور در سال ۱۴۰۱ اعلام شدند

هیات امنای جایزه ثبوتی-خواجه‌پور برندگان هفتمین دوره این جایزه در رشته‌های علوم کامپیوتر، علوم زیستی و شیمی در سال ۱۴۰۱ را انتخاب کرد.

مشاهده بیشتر
Registration of accepted Brilliant Talents applicants for MSc and Direct PhD degrees in the academic year 2023-2024-

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان استعداد درخشان کارشناسی ارشد و دکتری مستقیم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

پذيرفته‌شدگان استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری مستقیم (ورودی مهر ۱۴۰۳-۱۴۰۲) می‌توانند از تاريخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۱ تا ۱۴۰۲/۰۸/۰۲ جهت ثبت نام حضوری به اداره آموزش دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان مراجعه نمایند.

-

اعضای دانشگاه به منظور همدردی با ملت مظلوم فلسطین و محکومیت حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی تجمع کردند.

اعضای دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان به منظور همدردی با ملت مظلوم فلسطین و محکومیت حملات رژیم اشغالگر صهیونیستی تجمع کردند.

مشاهده بیشتر
School students at IASBS Science House win bronze medals at National Astronomy and Astrophysics Olympiad

کسب مدال برنز المپیاد کشوری نجوم و اخترفیزیک توسط دانش‌آموزان خانه علم

دو دانش‌آموز شرکت‌کننده در دوره‌ مفهومی نجوم خانه علم دانشگاه، آقایان رائد قنبری و امیررضا نصیری وطن، موفق به کسب مدال برنز در المپیاد کشوری سال ۱۴۰۱-۱۴۰۲ نجوم و اخترفیزیک ایران شدند.

کسب مدال برنز مسابقه تیمی ریاضی توسط دو تیم دانش‌آموزی خانه علم

دو تیم پایه هشتم شرکت‌کننده از استان زنجان در مسابقه تیمی ریاضی (متر) سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ موفق به کسب مدال برنز این مسابقات شده‌اند.

ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ناپیوسته، پیوسته، مستقیم و کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۲

به اطلاع می‌رساند از کلیه پذیرفته‌شدگان دوره دکتری پیوسته (از دیپلم)، دکتری ناپیوسته، دکتری مستقیم و کارشناسی ارشد ناپیوسته (ورودی مهر ۱۴۰۳-۱۴۰۲) دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان مطابق برنامه اعلام شده ثبت نام خواهد شد.

مشاهده بیشتر
More than 2600 school students benefit from IASBS Science House programmes in summer 2023

استقبال بیش از ۲۶۰۰ مخاطب از برنامه‌های خانه علم در تابستان ۱۴۰۲

در تابستان ۱۴۰۲، خانه علم دانشگاه با جذب بیش از ۲۶۰۰ مخاطب عمدتاً دانش‌آموزی به فعالیت‌ها و برنامه‌های علمی-ترویجی خود، پرداخت.

-

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان مجوز برگزاری آزمون زبان سازمان امور دانشجویان (MSRT) را دریافت کرد

با موافقت رئیس سازمان امور دانشجویان، دانشگاه مجوز برگزاری آزمون زبان سازمان امور دانشجویان (MSRT) را دریافت کرد.

طراحی شده توسط مرکز کامپیوتر دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان