درج نام شش استاد دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان در لیست ۲% دانشمندان پراستناد جهان

پایگاه اطلاعات علمی اسکوپوس با همکاری موسسه الزویر و دانشگاه استنفورد، به تازگی اقدام به انتشار لیست ۲% دانشمندان پراستناد جهان کرده است. نام شش تن از اساتید دانشمند دانشگاه، آقایان دکتر بابک کریمی با ۱۰۱۸۶ استناد، دکتر محمدمهدی نجف‌پور با ۷۰۹۵ استناد، دکتر بابک کبودین با ۴۱۴۲ استناد، دکتر حمید عبدالهی با ۳۷۵۴ استناد، دکتر محمد قلی‌نژاد با ۲۵۸۹ استناد و دکتر فضل اله سلیمانی با ۲۴۸۸ استناد در این لیست قرار دارند. این لیست استنادات به کل مقالات پژوهشی این اساتید در طول دوران خدمت در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، را دربرمی‌گیرد.

علاوه بر این، نام هشت تن از اساتید دانشگاه در میان دو درصد دانشمندان پر استناد سال ۲۰۲۳، نیز قرار گرفته است که بر اساس کل استنادات در همین سال می‌باشد. آقایان دکتر حسین مولوی با ۸۹۵ استناد، دکتر محمد مهدی نجف‌پور با ۷۴۷ استناد، دکتر بابک کریمی با ۵۶۴ استناد، دکتر امین عبدالهی با ۵۳۲ استناد، دکتر محمد قلی نژاد با ۳۴۱ استناد، دکتر بابک کبودین با ۲۳۸ استناد، دکتر فضل اله سلیمانی با ۲۳۱ استناد و خانم دکتر الهام طهماسبی با ۱۷۶ استناد، نامشان در این لیست نمایه شده است. لازم به ذکر است نام دکتر بابک کریمی از سال ۲۰۰۸ و نام دکتر محمدمهدی نجف‌پور از سال ۲۰۱۶ در لیست دانشمندان یک‌درصد پر استناد جهان نیز قرار دارد.

دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان کسب این جایگاه را به اساتید، یاوران علمی و دانشجویان محترم دانشگاه که با فعالیت‌های شبانه‌روزی خود این دستاوردها را رقم زده‌اند، تبریک می‌گوید.

چهارشنبه، ۴ مهر ۱۴۰۳